Een Raketgeleerde

Raketgeleerden? Nee, dat zijn we dan weer net niet. Striped Elephant is een bureau van zeer ervaren projectmanagers in communicatie en marketing. Weliswaar geen raketgeleerden, maar bij het managen van (communicatie)trajecten blijkt toch wel een grote diversiteit aan vaardigheden nodig te zijn. Het is die combinatie van operationele en creatieve aspecten die Striped Elephant daarin bijzonder maakt. 

Om projecten in goede banen te leiden is strakke leiding, goede planning en accurate deadlinebewaking nodig. Simpel zat. Dat kunnen we! Het is echter maar hoogst zelden dat een project alleen uit logistieke componenten bestaat. Vaak is er juist behoefte aan een partij die de vraag eerst ‘ophaalt’ en dan aan de slag gaat. We kunnen voor iedere opdrachtgever een waardevolle partner zijn, maar vooral voor klanten die op zoek zijn naar professioneel projectmanagement, waarbij strategische ondersteuning, ideeënrijkheid en een bijbehorend netwerk van contentmakers gevraagd wordt. Daarin ligt onze kracht.

Voor ESNS verzorgt Striped Elephant senior project management voor het complete internationale conferentieprogramma. Met meer dan 150 sessies in 3 dagen!

Uiteraard bekommeren we ons om de projectlogistiek. Het opstellen en bewaken van realistische planningen, het aansturen van betrokkenen en het informeren van stakeholders. Om zo uiteindelijk ene succesvol project neer te zetten. Of dit nu interne communicatie is of extern. Gericht op consumenten of op zakelijke communicatie. In print, op het web of voor de socials. Op projectbasis, gedetacheerd, als tijdelijke vervanging of als coachende externen.

We hebben al vele rollen vervuld. Strateeg, tekstschrijver, socialsvuller, tekstschrijver of contentcoach. Voor een bierbrouwer, een museum, een uitgeverij of een advocatenkantoor. Voor een grote multinational, een kleine stichtingen, een tweemanszaak en voor eenpitters. Branche, bedrijfsgrootte of aard van de communicatie maakt voor ons niet uit. De principes blijven namelijk altijd hetzelfde. Aan de voorkant goed nadenken! Een realistisch doel formuleren en vervolgens alles doen wat er gedaan moet worden om dat te bereiken.

Samenvattend: Striped Elephant is gespecialiseerd in projectbegeleiding in communicatie en marketing. Wij hebben het vermogen om projecten effectief te beheren en te coördineren, en niet alleen op het gebied van logistiek en aansturing, maar ook op het gebied van creatieve aspecten zoals het ontwikkelen van campagnes, contentstrategieën, vormgeving, tekst en websites.

Project management is een zeer algemeen begrip. De invulling verschilt uiteraard per project/opdrachtgever. Typisch gezien komen er activiteiten bij kijken als mailen, bellen, (online) overleg, briefings maken, teksten opstellen, draaiboeken maken, deadlineschema’s opstellen etcetera.

Een kleurrijke socials campagne om mensen uit de auto en op de elektrische fiets te krijgen in de regio Amsterdam ZO. ZO Bereikbaar 🙂

We merken echter dat bij er de meeste opdrachtgevers simpelweg behoefte is aan middelen. Een nieuwe huisstijl, een website, een flyer, een magazine, een nieuwsbrief of content (tekst, foto, video) voor de socials. En om tot die producties te komen heb je ook iemand nodig die dát voor je regelt.

Striped Elephant kan ook delen van voor zijn rekening nemen. Bijvoorbeeld gedeeld project management met een intern contactpersoon van de opdrachtgever. Zeg maar hoe je het hebben wilt.

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Scroll naar boven