Hulp bij de Socials

Heb je gewoon een paar extra handen nodig voor je socials? Of het nu gaat om tekst voor posts, eindredactie, het plannen en organiseren van fotoshoots, het creëren van boeiende merkverhalen of andere content voor de socials. Striped Elephant kan die handjes zijn. Wij hebben de expertise en ervaring om deze taken op ons te nemen. Tijdelijk, als coach of als extern partner die deze tak van sport voor zijn rekening neemt.

Daarbij houden we rekening met de diversiteit van social media-kanalen. Elk kanaal heeft zijn eigen unieke kenmerken en vereist een specifieke benadering. We adviseren je over welke content het meest effectief is voor jouw doelgroep op elk specifiek kanaal, of het nu gaat om pakkende tekst, aantrekkelijke visuals, video’s of andere vormen van content.

Veelgehoorde vraag: En wat levert het ons op? We zorgen ervoor dat je inzicht hebt in de prestaties van je inspanningen op de social media-kanalen. We leveren gedetailleerde rapporten en analyses over de prestaties van je content en promotie-inspanningen. Deze rapportage helpt je om de effectiviteit van je social media-strategie te evalueren en waar nodig aanpassingen te maken.

Voor Alfa Bier startten we hun socials opnieuw op, nadat deze een tijdlang stil waren komen te liggen. Nieuwe uitstraling, nieuwe content, nieuw elan!

We ondersteunen je bij het creëren van een sterke online aanwezigheid op deze diverse kanalen. We helpen je bij het opzetten en optimaliseren van profielen die aansluiten bij je merkidentiteit en bij het ontwikkelen van een strategie om jouw doelgroep effectief te bereiken. Typisch gezien helpen we in de praktijk en coachen we voor een bepaalde periode (van een half jaar ofeen  jaar) zo de organisatie te ondersteunen. Na verloop van tijd kunnen deze zaken dan vaak door onze klanten zelf worden opgepakt.

Een kleurrijke socials campagne om mensen uit de auto en op de elektrische fiets te krijgen in de regio Amsterdam ZO. Zo Bereikbaar 🙂

Bij Striped Elephant bieden we meer dan alleen hulp op het gebied van social media. We coachen, verzorgen eindredactie, organiseren contentproductie en creëren boeiende merkverhalen uit je dagelijkse activiteiten. We begrijpen de aanpak per social media-kanaal en adviseren je over de meest geschikte content. Laat ons je ondersteunen bij het bereiken van je doelen en het versterken van je merk op social media.

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Scroll naar boven