Een websitebouwer

Je hebt een (nieuwe) website nodig, of een update van je huidige site. Bij Striped Elephant begrijpen we dat soms “less is more”. Het is essentieel om van tevoren goed na te denken over wat je website wel is en wat hij ook niet is! We geloven in een doordachte aanpak, waarbij we samen met jou de juiste keuzes maken om een website te creëren die perfect aansluit bij jouw doelstellingen.

De website van Alfa Bier is volledig opnieuw ontworpen en voldoet daarmee weer aan de nieuwste standaarden en uiteraard ook aan de nieuwste marketing doelstellingen.

Door van tevoren te bepalen wat je website wel en niet moet zijn, kunnen we de focus leggen op wat echt belangrijk is. Dit helpt ons om een heldere en duidelijke boodschap over te brengen aan jouw bezoekers. We zorgen ervoor dat de essentiële elementen van jouw bedrijf of merk naar voren komen, zonder afleiding of overbodige informatie.

Een sfeervolle, rust uitstralende website met online planningstool voor afspraken. dat was de opdracht. Voìla: Hanneke Bousie Coaching.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de gebruikerservaring. Door bewuste keuzes te maken over de functionaliteiten en navigatie van de website, zorgen we ervoor dat jouw bezoekers intuïtief kunnen vinden wat ze zoeken. Een website die overladen is met onnodige functies kan verwarrend zijn en de gebruikerservaring negatief beïnvloeden.

Een website voor professionals uit de advocatuur. Een goed navigeerbare plek voor diepgaande informatie over specifieke juridische thema’s.

Bij Striped Elephant helpen we je om de juiste balans te vinden tussen een aantrekkelijk ontwerp en een heldere boodschap. We denken samen met jou na over de beste manier om jouw doelen te bereiken zonder de website te overladen. Soms kan een minimalistisch design juist krachtiger zijn en meer impact hebben.

Laten we samenwerken om een website te creëren die perfect bij jouw behoeften past. We zorgen ervoor dat jouw website de essentie van jouw bedrijf of merk weerspiegelt en een geweldige gebruikerservaring biedt. Bij Striped Elephant geloven we in de kracht van doordacht ontwerp en slimme keuzes om een website te creëren die eruit springt.

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Scroll naar boven