Wat Doen Wij

Wat we doen? Striped Elephant helpt je op het gebied van marketing en communicatie. Zo simpel is het. Vaak worden we gevraagd in de rol van (senior) projectmanager. Hierbij kruipen we soms ook in de rol van contentadviseur, soms coachen we en vaak maken we een breed scala aan contentmiddelen. Dan zoekt de klant naar een concrete invulling van een communicatiebehoefte.  Website, socials campagne, tekst, beeld, video, brochure, magazine enzovoort. Fysiek of digitaal. En dat regelen we dan. Van A tot Z.

Striped Elephant is in 2018 gestart. Met z’n drieën. Compact, met weinig overhead en met ongeveer 100 jaar gecombineerde ervaring. We hebben voor verschillende organisaties en in verschillende functies gewerkt, voor een grote verscheidenheid aan klanten. Van kleine zelfstandigen tot multinationals. Uit alle mogelijke branches. Onze expertise op het gebied van projectmanagement en marketingcommunicatie wordt nu vanuit Striped Elephant ingezet om organisaties te helpen. Liefst met zo min mogelijk marketing-blabla. Zonder gedoe. Zeggen wat het is en doen wat er gedaan moet worden.

We hebben eens een viertal projecten uit onze opdrachten eruit gepikt om wat uitgebreider te beschrijven, zodat je een idee krijgt wat we doen en hoe we te werk gaan. En eerlijk is eerlijk, we beschrijven ook wel de cases waar we zelf nogal blij van worden en die uitstekende resultaten hebben opgeleverd. That’s marketing!

De lekkerste !

Alfa Bier

Een van de eerste grote opdrachten van Striped Elephant was het helpen van familiebrouwerij Alfa Bier uit het Limburgse Schinnen. Daar moest meteen het hele arsenaal aan mogelijkheden worden ingezet. Een lekker beginnetje voor Striped Elephant. Contentstrategie opstellen, contentkalender maken, brandbook samenstellen, coaching, fotoshoots, videoproducties, nieuwe website, e-mailnieuwsbrief, de socials opnieuw opstarten. In één woord: vet!

Klik HIER als je van ambachtelijk gebrouwen bier houdt of als je gewoon wil zien wat we allemaal gedaan hebben voor Alfa

meer over alfa
De cultureelste !

Museum Panorama Mesdag

Museum … Panorama … Mesdag. Ja we laten het even rustig indalen. Werken voor een museum met het langste schilderij van Nederland. Geschilderd in 1881 en 120 meter lang. Een uniek kunstwerk. Daar kunnen helpen bij de website, nieuwsbrief en socials. Mogen coachen, campagnes bedenken en gewoon rondlopen als we op locatie werken. Ja, daar zijn we best een beetje trots op.

Een inkijkje krijgen in onze opdracht bij dit Haagse icoon? Klik op de afbeelding… of gewoon of de knop hieronder

meer over mesdag
De noordelijkste !

Eurosonic Noorderslag

Officieel heet het nu ESNS, maar toen wij er startten was het nog Eurosonic Noorderslag. Vinden we leuker, dus wij hebben het intern nog steeds over Eurosonic :-). Vanuit onze verledens hebben we veel connecties met de entertainment sector. Vooral het zakelijke deel. ESNS, BUMA, NVPI, NVER, STOMP ga zo maar door. Voor ESNS werken we ieder jaar aan het invullen van het complete conferentieprogramma. Met nationale en internationale sprekers. Met alle actuele en relevante thema’s die spelen in de muziek- en entertainmentindustrie.

Best een klus. Klik op de afbeelding of gewoon HIER om te lezen en te zien wat onze bemoeienis is bij samenstellen van de conferentie

meer over esns
De sociaalste !

Voice

Een doelgroep bereiken die heel moeilijk te ‘grijpen’ is. Dat was (en is) de uitdaging. Voice laat (gratis) lesmateriaal over mediawijsheid maken voor kinderen uit groep 7 en 8. En nu moeten juffen en meesters van die groepen weten dat dat lesmateriaal er is. Wij richtten een spiksplinternieuw social media platform in, maken video-opnames met kinderen en leerkrachten, voeren campagne met influencers en stimuleren het lesgebruik.

Geïnteresseerd hoe we dat deden en nog steeds doen? Je bent er maar één klik van verwijderd

meer over voice
Striped Elephant werkt(e) o.a. voor:
Scroll naar boven