Een tekstbureau

Hoe moeilijk kan het zijn?! Een tekstje? Soms toch moeilijker dan op voorhand gedacht. Zo blijkt uit de vele aanvragen voor tekstuele ondersteuning. Bij Striped Elephant begrijpen we dat goede teksten cruciaal zijn voor onze klanten, zowel op een website, op social media of in print. Wij zijn er om te zorgen dat jouw boodschap op de juiste manier overkomt en dat je teksten indruk maken. Of het nu gaat om webcontent, testimonials, nieuwsbrieven, LinkedIn posts, Facebook posts of andere social media content, wij leveren goed geschreven en goed gestructureerde inhoud die jouw doelgroep aanspreekt.

Brochure voor E-Zorg: niet concentreren op techniek maar begrijpelijke taal voor de doelgroep.

Maar we gaan verder dan alleen het schrijven van teksten. We bieden ook de mogelijkheid om interviews en testimonials af te nemen, waarmee we bijvoorbeeld jouw websiteboodschap kunnen versterken. We kunnen relevante personen interviewen, zoals klanten, medewerkers of experts in jouw vakgebied, om hun ervaringen en inzichten te delen. Deze interviews kunnen vervolgens worden gebruikt als krachtige testimonials of als inspirerende verhalen om de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van jouw merk te versterken. Bij Striped Elephant begrijpen we dat het hebben van authentieke en positieve getuigenissen een enorme impact kan hebben op het vertrouwen van je doelgroep.

Brochure voor The Entertainment Factory: hoe maak je van een brij aan specificaties toch iets leesbaars.

Striped Elephant kan ook delen van voor zijn rekening nemen. Bijvoorbeeld gedeeld project management met een intern contactpersoon van de opdrachtgever. Zeg maar hoe je het hebben wilt.

STOMP Academy bestaat uit 12 educatieve video’s en 12 columns over specifieke muziekindustrie-onderwerpen. Striped Elephant interviewde meer dan 30 professionals uit de Nederlandse muziekindustrie, was betrokken bij de samenstelling en editing van de video’s en schreef daarbij 12 achtergrondverhalen die gepubliceerd werden in Entertainment Business en op de LinkedIn-pagina van STOMP Academy.

Dus, als je op zoek bent naar een partner die je kan helpen bij het creëren van sterke teksten, impactvolle social media content en overtuigende interviews en testimonials, dan ben je bij Striped Elephant aan het juiste adres. We staan klaar om jouw boodschap te verbeteren en je doelgroep te raken op alle mogelijke manieren. Samen bouwen we aan een krachtig merkverhaal dat blijft hangen bij jouw publiek!

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Scroll naar boven