Een Fotograaf / Videomaker

Striped Elephant is een projectmanagementbureau dat ervaren is in het efficiƫnt en goed geregeld uitvoeren van foto- en videoproducties. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat jouw project soepel verloopt, ongeacht de omvang. We werken met een klein maar dynamisch team van professionals, met een netwerk aan fotografen en videocrews. Uiteraard kunnen we ook goed samenwerken partijen die al voor een bedrijf hebben gewerkt.

Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige resultaten die jouw doelgroep aanspreken. Of je nu een fotoreportage, een videoverslag van evenement, bedrijfsvideo, sfeervideo, presentatie, promofilmpje, bumper, leader of een dronevideo nodig hebt. Wij zorgen voor een goed geregeld project van begin tot eind.

Als creatief projectmanagementbureau denken we graag met je mee om unieke en effectieve oplossingen te vinden die passen bij jouw visie en doelstellingen. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat jouw foto- en videoproducties jouw boodschap op een professionele en impactvolle manier overbrengen.

Nadenken over boodschap en doelgroep, script opstellen, scenes schetsen, crew inhuren, opnames maken, editen, mixen & projectmanagement.

Aan de voorkant van een sessie ontwikkelen we heldere scripts die de essentie van jouw verhaal vastleggen. Of het nu gaat om het informeren van je doelgroep, het inspireren van je medewerkers of het promoten van je producten of diensten, wij zorgen voor een overtuigend verhaal dat mensen raakt. Met deze scripts worden de fotografen of de crew aangestuurd.

Er komt best wel wat bij kijken om een fotoshoot of videoclips te maken. Wij halen er dan wel alles uit wat er in zit. Tot de laatste druppel šŸ™‚

Daarnaast nemen we de planning en coƶrdinatie van de opnames voor onze rekening. We zorgen eventueel voor de juiste locaties, stellen gedetailleerde schema’s op en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Bij Striped Elephant zetten we in op een persoonlijke aanpak en streven we ernaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om projecten van verschillende aard en omvang aan te pakken.

Met Striped Elephant kun je rekenen op een betrouwbare partner voor al jouw foto- en videoproducties. Wij zetten onze ervaring, expertise en toewijding in om jouw project tot een succes te maken. Of je nu een klein bedrijf bent of een groter evenement wilt organiseren, wij staan voor je klaar om je te helpen jouw boodschap op een effectieve en professionele manier over te brengen.

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Scroll naar boven