Project Management

Soms heb je gewoon iemand nodig die de zaken regelt. Punt! Een partij die projecten in goede banen leidt. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals een gebrek aan interne beschikbaarheid, ontbrekende expertise of de behoefte om strategisch werk buiten de eigen organisatie neer te leggen. Het belangrijkste is dat jij als opdrachtgever zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Je wil wel de controle, maar niet de dagelijkse aansturing.

Voor Alfa Bier ontwikkelden we de strategie, bouwden we de website en maakten we contentproducties voor de socials. Fotosessies, video-opnames en alle tekstuele en promotionele zaken voor de verschillende kanalen.

Project management is een zeer algemeen begrip. De invulling verschilt uiteraard per project/opdrachtgever. Typisch gezien komen er activiteiten bij kijken als mailen, bellen, (online) overleg, briefings maken, teksten opstellen, draaiboeken maken, deadlineschema’s opstellen etcetera. Na het ontvangen van een goede briefing of het ophalen van de benodigde informatie, starten we door het project een duidelijke structuur te geven. Met behulp van een gedegen timeline brengen we direct overzicht voor alle betrokkenen door een projectplanning op te stellen. Dit schept duidelijkheid, biedt houvast en geeft iedereen de kans om feedback te geven en de planning te optimaliseren. Bovendien streven we naar directe en open communicatielijnen.

Voor ESNS verzorgt Striped Elephant senior project management voor het complete internationale conferentieprogramma. Met meer dan 150 sessies in 3 dagen!

We merken echter dat bij er de meeste opdrachtgevers simpelweg behoefte is aan middelen. Een nieuwe huisstijl, een website, een flyer, een magazine, een nieuwsbrief of content (tekst, foto, video) voor de socials. En om tot die producties te komen heb je ook iemand nodig die dát voor je regelt.

Striped Elephant kan ook delen van voor zijn rekening nemen. Of bijvoorbeeld gedeeld project management met een intern contactpersoon van de opdrachtgever. Zeg maar wat we voor je kunnen betekenen.

• coördineren
• structureren
• prioriteren
• deadlines bewaken
• het regelen van locaties/studio’s
• het regelen van beeldmateriaal
• aansturen van schrijvers
• aansturen van fotografen
• aansturen van een videocrew

Zangeres Meau en de winnaar van De verkiezing van Muziekdocent van het Jaar 2023 (Jop Ostendorf). Voor Buma Music Academy organiseren wij jaarlijks de volledige uitvoering. Van nominatietraject tot en met event.

Paniek! Over 2 weken hebben we een beurs maar nog geen stand! Kunnen jullie ons helpen met de aankleding? Een beursstand-inrichting helemaal afgestemd op de huisstijl. Uiteraard binnen die 2 weken!

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Scroll naar boven