Bladen- en foldermaker

Magazines en brochures. We maken ze gedrukt of online voor je. Als ervaren bladenmakers begrijpen we de kracht van gedrukte media. Onze expertise omvat het ontwerp, de redactie, de lay-out en de productie van hoogwaardige magazines en brochures. Of je nu een groot budget hebt of beperkte middelen, we zullen op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Zoals gezegd kan het iets zijn om vast te houden (gedrukt) of om online in te duiken (digitaal).

Hoe bereik je nu Geschiedenis-docenten? Met iets fysieks! Een magazine over het vak. En dat om een online lesmethode te promoten šŸ˜‰

Staalmeester kwasten. Soms moet je gewoon eerst even een voorbeeldje zien voordat je snapt waarom een papieren magazine een goed idee is.

Naast gedrukte media begrijpen we ook het belang van digitale magazines en brochures in de moderne wereld. We zijn goed thuis in de nieuwste technologieƫn en ontwikkelingen op dit gebied. Of het nu gaat om een interactieve online publicatie of een geoptimaliseerde versie voor mobiele apparaten, wij kunnen je helpen bij het maken van boeiende digitale content die indruk maakt op jouw doelgroep.

Niet goed te zien? Klik hier voor een voorbeeld op volledig scherm

We leveren binnen 24 uur na afloop van de Buma Awards dit digitaal magazine af met een terugblik vol met video’s en foto’s om te delen met bezoekers, gasten, deelnemers en andere stakeholders.

Bij Striped Elephant begrijpen we ook het belang van tijdige levering. We weten dat sommige projecten snel moeten worden afgerond, vooral na een evenement. Daarom bieden wij de mogelijkheid om binnen 24 uur na een evenement een digitale publicatie te leveren. Dit stelt jou in staat om snel en effectief te communiceren met jouw doelgroep en de momenten vast te leggen die er het meest toe doen.

Ongeacht het budget dat je hebt, geloven we dat effectieve magazine- en brochureproductie voor iedereen mogelijk moet zijn. We streven ernaar om oplossingen te bieden die binnen jouw financiƫle mogelijkheden passen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of je nu een klein bedrijf, een non-profitorganisatie of een multinational bent, we zullen samenwerken om een oplossing te vinden die past bij jouw budget.

Niet goed te zien? Klik hier voor een voorbeeld op volledig scherm

Nog zo’n digitaal terugblik magazine: Alle Buma NL elementen zijn klikbaar. Vol met video’s, interviews en sfeerimpressies. Ook weer binnen 24 uur na afloop van het event.

Striped Elephant is een ervaren projectmanagementbureau en specialist op het gebied van magazines en brochures. Met uitgebreide kennis van printproducties en drukwerk, evenals digitale magazines en brochures, zijn wij de ideale partner om jouw bedrijf, product, dienst of event onder de aandacht te brengen.

Een compact en helder overzicht van alle diensten van The Care Society. Zo kun je iets tastbaars achterlaten of opsturen.

Een brochure waar alle technische informatie in voor leken begrijpelijke taal uit de doeken wordt gedaan

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Ik zoek:

Project management

Hulp bij de socials

Een tekstbureau

Een fotograaf/videomaker

Een websitebouwer

Een bladen- en foldermaker

Een (nieuwe) huisstijl

Een animatie / infographic

Een raketgeleerde

Scroll naar boven