Striped Elephant

The Care Society: strategisch communicatie-advies

Communicatie-advies en content inventarisatie

Onze Klant:
The Care Society.
Onze Opdracht:
Concept en tekstproductie van bedrijfspresentatie ter ondersteuning van bedrijfsintroductie en activiteiten op het gebied van marketing en sales. 
De case: The Care Society is een start up in de zorgsector die onafhankelijk opereert en streeft naar een optimaal zorgsysteem door flexibele IT-oplossingen. Om het bedrijf en haar dienstverlening op een toegankelijke manier te presenteren bij partners en zorginstellingen is een inspirerende introductie noodzakelijk. Zowel in vorm als inhoud.

The Care Society streeft naar een goedwerkend zorgsysteem voor iedere inwoner van Nederland. Door een digitaal zorglandschap te creëren waarin zorgverleners zonder enige obstakels kennis en gegevens kunnen uitwisselen en betrokken burgers altijd inzicht hebben in de eigen gezondheidsdossier.

The Care Society is onafhankelijk en daardoor flexibel in het bedenken van IT-oplossingen voor een optimaal functionerend zorgsysteem voor zowel zorginstellingen als ook betrokken burgers.

Striped Elephant adviseert The Care Society in haar communicatie en produceert onder andere bedrijfspresentaties ten behoeve van bedrijfsintroductie en sales en marketing activiteiten.