Striped Elephant

Powerpoint en website teksten voor TEF

De Klant: The Entertainment Factory (TEF)
De Case: Striped Elephant bouwde aan de hand van meerdere gesprekken een powerpoint presentatie voor The Entertainment Factory. Ajax, Bugatti, McDonalds, Sky Radio, Albert Heijn, Giant, Kleinsman Dental Centre… het klantportfolio is indrukwekkend. TEF realiseert brand experiences in de vorm van concepten voor beurzen, seminars en andere events met high end ondersteuning op audiovisueel-, multimedia- en entertainmentgebied. Met zoveel dynamiek en ongekende aandacht voor de klant schiet de aandacht voor een eigen merkdocument en een bijbehorende presentatie er bij in. And that’s where we came in!

TEF bestaat ruim 25 jaar en is opgebouwd uit de divisies Concepts, Audiovisueel en Multimedia, waardoor men alles onder één dak heeft. Een succesvol bedrijf met een grote klantloyaliteit. En nu is het zaak om verder te bouwen en binnen bestaande segmenten nieuwe klanten te werven en eventueel ook nieuwe branches toe te voegen. De teksten op de website werden aangepast, maar je hebt vooral ook een goede pay of nodig en een pitching document. Schaalbaar, flexibel (al naar gelang voor welke stakeholders je presenteert) en vooral impactvol.

Na een een aantal gesprekken werd er een inventarisatie gemaakt van ambities, doelstellingen, bedrijfsinrichting en vooral ook het bedrijfs-dna. Deze inventarisatie vormde de basis voor de teksten, de pay ofs en een powerpoint presentatie.