Striped Elephant

Key Content voor jubilerend bouwbedrijf VORM

De klant: VORM,een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer, die in 2019 haar 100-jarig bestaan viert.
De opdracht: schrijf op basis van interviews met de voormalige directeur-eigenaar Daan van der Vorm sr., de huidige directeur Daan van der Vorm en een aantal (ex)medewerkers een levendig verhaal waarin de 100-jarige geschiedenis van het bouwbedrijf uit de doeken wordt gedaan. Het verhaal vormt tevens de inhoudelijke basis voor de online en social mediacampagne die in 2019 uitgerold wordt.
Schrijf aanvullend een inleiding voor de website die geheel in het teken staat van het 100-jarig jubileum en produceer op basis van de interviews een serie korte verhalen gebaseerd op de anekdotes en persoonlijke verhalen.
De case: In januari 2019 start VORM met de campagne om het 100-jarig bestaan van het bouwbedrijf te vieren. De campagne richt zich op zowel het eigen personeel, partners als ook de alle mogelijke stakeholders. De campagne, die begin januari 2019 de aftrap beleeft tijdens het grote nieuwjaarsfeest, blikt vanzelfsprekend vooruit naar toekomstige projecten, maar staat ook uitdrukkelijk stil bij de kleurrijke geschiedenis van het Rotterdamse bouwbedrijf. Echter, aan de hand van persoonlijke verhalen is de geschiedenis van het familiebedrijf nog nooit eerder opgetekend. Hoog tijd dus dat die lege pagina beschreven wordt.